Witaj, Gość
Musisz się zarejestrować przed napisaniem posta.

Użytkownik
  

Hasło
  





Szukaj na forum

(Zaawansowane szukanie)

Statystyki
» Użytkownicy: 0
» Najnowszy użytkownik: darro
» Wątków na forum: 381,925
» Postów na forum: 570,577

Pełne statystyki

Użytkownicy online
Aktualnie jest 119 użytkowników online.
» 0 Użytkownik(ów) | 119 Gość(i)

Ostatnie wątki
Znalazłem fajny zespół "A...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:25 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 30,095
Czy zespół First to dobry...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:24 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 44,570
Zespół Austin, potrzebna ...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:24 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 48,363
Czy ktoś z was mial stycz...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:23 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 11,122
Chciałbym podpisać umowę ...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:22 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,114
szukam opini na temat zes...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:21 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,110
Czy ktoś słyszał zespół R...
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:21 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,076
Leo-City opinie
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:20 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,521
prime
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:19 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,129
Remakes opinie
Forum: Zespoły muzyczne
Ostatni post: gość
04-12-2018, 02:18 PM
» Odpowiedzi: 2
» Wyświetleń: 10,098

 
  FullHouse Band
Napisane przez: Anka505 - 03-26-2018, 01:13 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (3)

Przeglądałam wiele ofert i natrafiłam na zespół Full House. Bardzo ciekawie grają i wydają sie bardzo profesjonalni. Jedyne opinie, jakie znalazłam znajdują się na portalach ślubnych w komentarzach pod profilem. Czy słyszeliście ten zespół na żywo?

Wydrukuj tę wiadomość

  Zespół CrystalBand
Napisane przez: AniaW - 03-26-2018, 01:12 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (3)

Czy warto zainteresować się tym zespołem? Demo mają świetne. Liczę na wasze opinie w tym temacie.

Wydrukuj tę wiadomość

  Znalazłem fajny zespół "Anyway", ale proszę o opinie
Napisane przez: Nowożeńcy - 03-26-2018, 01:08 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Cześć, znaleźliśmy z narzeczoną fajny zespół na wesele, ale nie ma w internecie za dużo opinii na ich temat. Prosimy o informacje o tym zespole.

Wydrukuj tę wiadomość

  Czy zespół First to dobry wybór
Napisane przez: para mloda - 03-26-2018, 01:01 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Jak w temacie, proszę o opinie. Najlepiej osób, które słyszały ich na żywo.

Wydrukuj tę wiadomość

  zespół Skubani - co myslicie o ich ofercie?
Napisane przez: Sadeccy - 03-26-2018, 12:57 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Strona zespołu to zespol-skubani.pl Chciałabym uzyskać informacje na ich temat. Jak długo grają, jakie robią rpzerwy, czy prowadzą zabawy, oczepiny itp. szukam opinii na ich temat.

Wydrukuj tę wiadomość

  Sax Band - opinie
Napisane przez: MarcinSkonecki - 03-26-2018, 12:52 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (3)

Przeglądając oferty internetowe natrafiłem na bardzo ciekawą ofertę zespol-saxband.pl
Czy bawiliście się przy muzyce w wykonaniu tego zespołu?

Wydrukuj tę wiadomość

  Zespół Austin, potrzebna pomoc w wyborze
Napisane przez: pazdzioch - 03-26-2018, 12:49 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Dzeiń dobry, mam powazny dylemat, ponieważ pierwszy raz organizuję wesele i nie wiem, jaki zespół wybrać. Biorę pod uwagę ofertę Austin. Proszę o opinie na ich temat.

Wydrukuj tę wiadomość

  Czy ktoś z was mial styczność z zespołę Rock and Roll?
Napisane przez: Patka102 - 03-26-2018, 12:48 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Materiały na ich stronie bardzo mi sie podobają, jednak jest tam trochę mało filmów z wesel. W internecie nie ma zbyt wielu opini na ich temat. Czy ktoś z Was mógłby się wypowiedzieć na temat tego zespołu?

Wydrukuj tę wiadomość

  Chciałbym podpisać umowę z zespołem Marina. Proszę o radę
Napisane przez: slawomir - 03-26-2018, 12:45 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Bardzo spodobało mi się demo zespołu umieszczone na ich stronie internetowej. Bardzo proszę o informacje, czy to jest dobry zespół.

Wydrukuj tę wiadomość

  szukam opini na temat zespołu Hammonds
Napisane przez: Dar - 03-26-2018, 12:43 PM - Forum: Zespoły muzyczne - Odpowiedzi (2)

Cześć, jeśli ktoś z was był kiedykolwiek na imprezie w wykonaniu tego zepsołu, bardzo prsozę o opinie. Chciałabym podpisać z nimi umowę, jedna nie słyszałam ich nigdy na żywo.

Wydrukuj tę wiadomość